Μανιτάρια πλευρώτους

ΥΛΙΚΑ:

Πλευρώτους μανιτάρια

Αλάτι – Πιπέρι

Μυρωδικά

Σκόρδο

Μπαλσάμικο ξύδι

Ελαιόλαδο

Κόκκινο κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένετε τα μανιτάρια πολύ καλά και τα στραγγίζετε. Τα προσθέτετε ολόκληρα σε ένα ταψί και προσθέτε αλάτι , πιπέρι, πάπρικα, τσίλι, σκόρδο, μπαλσάμικο ξύδι, λίγο λάδι, κρασί. Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 2 ώρες. Τα ψήνετε στο γκριλ για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΟ: Τα μανιτάρια παρέχουν στον οργανισμό επαρκείς ποσότητες ασβεστίου για δυνατά οστά, καθώς επίσης και υψηλής βιολογικής ποιότητας πρωτεΐνες, οι οποίες συμβάλλουν στη μυϊκή ενδυνάμωση!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *