Μανιτάρια πλευρώτους

ΥΛΙΚΑ:
Πλευρώτους μανιτάρια
Αλάτι – Πιπέρι
Μυρωδικά
Σκόρδο
Μπαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο
Κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε τα μανιτάρια πολύ καλά και τα στραγγίζετε. Τα προσθέτετε ολόκληρα σε ένα ταψί και προσθέτε αλάτι , πιπέρι, πάπρικα, τσίλι, σκόρδο, μπαλσάμικο ξύδι, λίγο λάδι, κρασί. Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 2 ώρες. Τα ψήνετε στο γκριλ για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΣΧΟΛΙΟ: Τα μανιτάρια παρέχουν στον οργανισμό επαρκείς ποσότητες ασβεστίου για δυνατά οστά, καθώς επίσης και υψηλής βιολογικής ποιότητας πρωτεΐνες, οι οποίες συμβάλλουν στη μυϊκή ενδυνάμωση!