Τσιζκέικ

Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο!

Εκτέλεση

  • Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι
  • Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
  • Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)
  • Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία
  • Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο • Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.
  • Βράζετε για 2-3 λεπτά
  • Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.

Διαθρεπτικά Στοιχεία Ανά Μερίδα 105 γρ.

  • Ενέργεια 172 kcal
  • Πρωτεΐνες 4,7 g
  • Υδατάνθρακες 19,2g
  • Σάκχαρα 6,9g
  • Λιπαρά 8,3g
  • Κορεσμένα 4,3g
  • Εδώδιμες ίνες 2,3g
  • Νάτριο 0,05g
  • Μερίδες ανά γλύκισμα: 16
  • Βάρος μερίδας: 105 ΓΡ.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *