Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι
Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)
Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία
Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο • Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.
Βράζετε για 2-3 λεπτά
Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.